DSC_7348nw2

Tarieven

Een fotoshoot is een hele ervaring. Daarvoor moet je ook wel even de tijd nemen. Dus niet exact driekwartier of een uur foto’s maken, maar met elkaar komen tot een mooi resultaat. Dat is waar ik voor ga!

Een shoot in de studio of op locatie in Dronten kost €85, (particulier tarief). Dit is incl. de voorbereiding (overleggen over wat je wilt bereiken, eventueel voorbeelden uitwisselen, etc.), de shoot zelf en het nabewerken (kleur, uitsnede, bewerken van kleien oneffenheden) van 3 zelf uitgezochte  foto’s. Deze ontvang je vervolgens in hoge resolutie. Je kunt deze foto’s voor van alles gebruiken: poster aan de wand, social media en fotoboeken. Mocht je meer foto’s nabewerkt willen hebben dan kan dat in overleg en tegen een kleine vergoeding.

Commercieel tarief op aanvraag.

Reinder Lont Fotografie levert geen ruwe bestanden. De fotobestanden waar je uit kunt kiezen zijn verkleind en voorzien van watermerk. Deze kunnen en mogen niet gebruikt worden voor publicatie.

Mocht je buiten de gemeente Dronten wonen geldt een kilometervergoeding vanaf de gemeentegrens van €0,30 (“uit en thuis”).

Graag werk ik ideeën uit die ik ook kan en mag gebruiken voor mijn eigen portfolio. Daarvoor hoef je geen ervaren model te zijn. Heb je interesse dan doe ik die graag als TFCD. Dat wil zeggen “Time for CD”, oftewel jij krijgt de shoot zonder kosten op CD (of per mail natuurlijk) en ik gebruik ze voor mijn portfolio. Vind je dit leuk dan hoor ik graag van je!

58752b431c9d