DSC_7348nw2

Werkwijze

In Dronten heb ik de fotostudio aan huis. In ontspannen sfeer kunnen we hier de ideeën die je hebt uitwerken. Het is ook mogelijk op locatie te shooten. Dat kan bij iemand thuis in een tot studio omgebouwde kamer. Je kunt dan in vertrouwde omgeving de foto’s laten maken.

Waarschijnlijk heb je al wel ergens inspiratie opgedaan voor je shoot. Kijk anders eens op mijn site welke foto’s je aanspreken of  blader op één van de vele fotosites op internet en mail mij enkele voorbeelden. Ik weet dan een beetje welke stijl je leuk vindt en kan de benodigde spullen meenemen en  voor mij is het dan makkelijker om me voor te bereiden op de shoot.

Dan de shoot zelf… Plezier en ontspanning  zie je direct in het resultaat. Na een kennismaking en het eventueel ombouwen van de kamer tot een echte studio gaan we aan de slag. Voor elke set kleren of voor elk idee nemen we ruimschoots de tijd.Je kunt direct op de laptop het resultaat zien en dan kunnen we aanpassingen doen waar nodig. Mijn doel is dat we beiden op een leuke, ontspannen middag of avond  terugkijken!

Na de shoot bewerk ik de beste foto’s na en die krijg je of per “wetransfer”  toegestuurd. Je kunt dan zelf  beslissen of je ze online zet of laat afdrukken. Wil je een bepaalde foto toch nog bijvoorbeeld in zwart wit of anders uitgesneden hebben dan kun je dat natuurlijk altijd even aangeven.

Wat tips voor de shoot vind je hier.