In Dronten heb ik de fotostudio aan huis. In ontspannen sfeer kunnen we hier de ideeën die je hebt uitwerken. Dat kan natuurlijk ook in onze besloten tuin of in het aangrenzende (dorps)bos.
Waarschijnlijk heb je al wel ergens inspiratie opgedaan voor je shoot. Kijk anders eens op mijn site welke foto’s je aanspreken of  blader op één van de vele fotosites op internet en mail mij enkele voorbeelden. Ik weet dan een beetje welke stijl je leuk vindt, voor mij is het dan makkelijker om me voor te bereiden op de shoot.
Dan de shoot zelf… Plezier en ontspanning zie je direct in het resultaat.  Voor elke set kleren of voor elk idee nemen we ruimschoots de tijd. Je kunt direct op de laptop het resultaat zien en dan kunnen we aanpassingen doen waar nodig. Mijn doel is dat we beiden op een leuke, ontspannen middag of avond  terugkijken! En natuurlijk mag je iemand meenemen naar de shoot. Hulp bij het omkleden is ook best fijn…
Na de shoot bewerk ik de beste foto’s na en die krijg je of per “wetransfer”  toegestuurd. Je kunt dan zelf  beslissen of je ze online zet of laat afdrukken. Wil je een bepaalde foto toch nog bijvoorbeeld in zwart wit of anders uitgesneden hebben dan kun je dat natuurlijk altijd even aangeven.
Foto’s die gemaakt worden in opdracht worden alleen in mijn portfolio opgenomen met uitdrukkelijke toestemming van jou! Vandaar dat je niet alle foto’s tegenkomt op deze site.
Wat tips vind je hier.
Back to Top